Møt Mariann

Møt Mariann

Mariann startet som lærling i renovasjonsselskapet HAMOS i 2007, etter å ha fullført Salg og Service på VGS samme året. Hun fikk fast jobb i HAMOS etter at hun tok fagbrev i kontorfaget i 2009. I 2015 tok hun fagbrevet i Gjenvinningsfaget. I dag er hun Teamleder for fakturering i kundesenteret i ReMidt.

I dag har jeg ansvar for systemet som vi i kundesenteret gjør de fleste av oppgavene våre i. I tillegg har jeg de siste par årene jobbet med å effektivisere og automatisere arbeidsoppgaver som vi gjør i kundesenteret. Her har vi fått til mye som vi har stor nytte av i dag. Vi har fortsatt mange utviklingsplaner, og det er det som gjør jobben min både spennende og veldig givende!

Hva er den/de viktigste grunnene til at du ønsker å møte på jobb hver dag?

Jeg ser alltid frem til å møte de trivelige kollegaene mine, og jeg føler også jeg har meningsfylte oppgaver og en rolle som motiverer meg. Det samme gjelder ReMidt sin rolle både i bransjen og i «det store bildet» – vi har gjort mye de siste årene som har stor betydning for miljøet, og det motiverer!

Hvilke tanker har du om bransjen du jobber i?

Å jobbe i avfallsbransjen er en fantastisk mulighet til å bidra til gode holdninger blant alle innbyggerne i hele Norge. Å sette fokus på avfallsreduksjon og gjenvinning, og å bidra til at ombruk blir mer hot, er viktig! Vi har selvfølgelig også en vesentlig rolle for å kunne nå de målene som er satt både nasjonalt og i EU-sammenheng, og som skal hjelpe oss med å gjøre fremtidens miljø bra igjen.