Finn din tømmekalender

Strever du med å finne din tømmekalender? Her er en veiledning på hvordan du finner din tømmedag, hvordan du kan abonnere på gratis sms-varsel og hvordan du kan se din tømmekalender.

Les veiledningen og gå deretter til forsiden for å finne din adresse.


Finn din tømmekalender – viser til nummer på bildet over.
 1. Skriv inn din adresse. Her skriver du kun inn din adresse, kommune og postnummer skal ikke skrives inn i feltet.
  Har du ikke adresse skriver du inn ditt kommunenummer, gårds- og bruksnummer. Bruk følgende format: 5029.129.6
  Skriver du inn en adresse for fritidsbolig/hytte/gjenvinningsstasjon/næringseiendom vil du ikke finne tømmedager, da disse ikke har vanlig henting på ReMidt sine ruter.
  Åpningstider på gjenvinningsstasjoner – de 3 nærmeste stasjonene kommer opp under dine «tømmedager» når du har valgt din adresse. Her er også en link til åpningstider på alle gjenvinningsstasjoner.

 2. De 3 grønne knappevalgene. Du må ha skrevet inn og valgt din adresse fra listen for at disse skal komme til syne. Velger du en av knappene, vil de gjelde for den adressen du har valgt.

 3. Abonner på varsling. Legg inn din e-post eller ditt mobilnummer for å få varsel kvelden før tømmedag. Husk å klikke på den blå knappen med «abonner på varsling» for å bekrefte din forespørsel. Det vil da komme opp en melding om at det er mottatt.

 4. Tømmekalender på skjerm. Etter å ha valgt din adresse vil du se de forskjellige fraksjonene listet opp under den grønne boksen, under dine tømmedager. Her kan du se tømmedatoer i løpet av neste måned.
  Trykker du på den grønne knappen med «kalender» vil du se kalenderen for 6 måneder frem i tid på skjermen.

 5. Skriv ut tømmekalender. Ønsker du å skrive ut en tømmekalender for å henge opp, bør du velge denne. Her får du da en kalender som kun gjelder for din adresse. Vi anbefaler at du melder deg på gratis sms-varsel for å få med deg eventuelle endringer i tømmerutene.

Gå til forsiden for å søke opp din tømmekalender.


Web-app

ReMidt har tatt i bruk en web-app istedet for en tradisjonell app. Finn ut hvordan den virker og hvordan du får lagt den inn på din telefon.
ReMidt web-app