Ny kunde i ReMidt

Ny kunde i ReMidt

Alle som eier en eiendom i en av de 17 kommunene som eier ReMidt IKS, må være abonnent på renovasjonstjenester. Dette er bestemt i renovasjonsforskriften som er vedtatt av den enkelte kommune. Du blir boligabonnent dersom du eier en bolig, eller du blir fritidsabonnent, dersom du eier en hytte eller fritidsbolig.

Du har fire dunker og en sekk som vi henter hjemme hos deg. Dunker for papp/papir, matavfall, glass- og metallemballasje og restavfall, og en sekk for plastemballasje. Matavfall hentes annenhver uke, papp og papir hver fjerde uke, restavfall hver fjerde uke, plastemballasje og glass- og metallemballasje hver sjette uke. Vi henter alltid to typer avfall samtidig, og det kan vi gjøre fordi det er to ulike rom i renovasjonsbilene. Tømmedagene har du oversikt over i tømmekalenderen som du finner på Min Side, og du kan også få gratis sms-varsling så du får en påminnelse dagen før tømming. Vi henter avfall i perioden 06.00-23.00 på tømmedager.

Du får utdelt plastsekker til plastemballasjen og biologisk nedbrytbare poser til matavfall.

Dunkene dine skal stå maksimalt fem meter fra veien der bilen kjører på tømmedagen. Om du ønsker at vi skal hente dunken lenger unna veien, kan du ta kontakt med vårt kundesenter og bestille det.

Alle kommuner har minst en gjenvinningsstasjon. Der er det fri levering og du kan benytte den så mange ganger du ønsker gjennom året.

Du kan få en rask oversikt over ditt kundeforhold (for eksempel tømmedager, sms-varsling, faktura, dunkstørrelse) på Min Side

Min side


Du kan selv velge størrelse på restavfallsdunken, og det er den som bestemmer prisen på renovasjonsgebyret ditt.

Dunkstørrelser og abonnement Priser og abonnement


Er du i ferd med å gå tom for sekker til plastemballasje og poser til matavfall? Her ser du hvordan du får nye:

Sekker og poser


Du har alltid en mulighet til å samarbeide med en eller flere naboer om dunker. På den måten kan du redusere renovasjonsgebyret.

Nabodeling


Om du ønsker å drive med hjemmekompostering, kan du få ytterligere reduksjon på renovasjonsgebyret. Inngår du avtale med ReMidt om hjemmekompostering, vil du ikke få egen dunk for matavfall.

Hjemmekompostering


Er du usikker på hvordan du skal sortere avfall, kan du sjekke knappen under eller gå til siden eller sortere.no

Sorteringsveileder


Du som er kunde hos ReMidt IKS, har rett til å benytte alle våre gjenvinningsstasjoner. Se åpningstider og plassering av våre gjenvinningsstasjoner.

Åpningstider ved gjenvinningsstasjoner