Møt Arne Kristian

Møt Arne Kristian

Arne Kristian har en Bachelor i Økonomi og administrasjon fra BI i Trondheim. I tillegg har han fylt på kompetansen sin innenfor IKT ved NTNU, og oppdaterer seg jevnlig gjennom sertifiseringer hos Microsoft. Blir ofte beskrevet som en hypersosial datanerd.

Arbeidshverdagen min er veldig variert. På papiret jobber jeg med kvalitet og utvikling i ReMidt. Det betyr at jeg jobber blant annet med datafangst og hvordan bruke de på en god måte. I tillegg har jeg ansvar for IT-drift, infrastruktur og IT-sikkerhet i hele konsernet. Ut over dette er det mye prosjektarbeid gjennom ReIT, Thamsklyngen og Avfallsforum Midt-Norge.

Hva er den/de viktigste grunnene til at du ønsker å møte på jobb hver dag?

Det er flere ting. Opplevelsen av å jobbe i en viktig og spennende bransje, betyr mye for meg. Her jobber jeg for et bedre miljø og en bedre verden. Ellers må jeg si at arbeidshverdagen oppleves som veldig dynamisk og med nye utfordringer som dukker opp hele tiden, og det tilfredsstiller en nysgjerrighet som jeg må innrømme er litt over gjennomsnittet. Og jeg er nødt til å nevne at jeg har mange gode kollegaer som også har blitt blant mine beste venner her.

Hvilke tanker har du om bransjen du jobber i?

Bransjen er helt avgjørende for hvilken verden vi overleverer til fremtidige generasjoner. Vår innsats er nødvendig for å ta bedre vare på ressursene og minske negativ påvirkning på klima og miljø. Bransjen sitt bidrag er også viktig for å utjevnende sosiale forskjeller i verden.