Bytt størrelse på dunker

Dersom du ønsker større eller mindre dunker, kan du gjøre endringen her.

Ønsker du å endre dunker som skal gjelde for ny renovasjonsordning, ber vi deg vente til det kommer mer informasjon om når det er klart for din kommune.

Skjema for dunkbytte om du ikke bor i Oppdal kommune

Dunker for matavfall og glass- og metallemballasje tilbyr vi kun i en størrelse, 140 liter. Endrer du størrelse på restavfallsdunk, vil dette medføre endring i abonnement og dermed også i gebyret. Se prisliste. Størrelsen på papirdunken må være samme størrelse som restavfall eller en størrelse opp. Du kan ikke velge mindre dunk for papir enn dunk for restavfall.

Bor du i Oppdal kommune og ønsker å endre ditt abonnement i forbindelse med ny renovasjonsordning, meld inn endring innen 15. mars, da slipper du å betale byttegebyr på 375 kr.

Klikk her for bytte av dunker i Oppdal

NB! Samarbeider du om dunker i dag eller ønsker du å inngå samarbeid etter ny ordning, må du ta kontakt med kundesenteret. Her må alle som deler være enige om hvilke abonnement dere skal ha, derfor kan ikke dette endres uten samtykke fra alle parter.
Boliger med to boenheter som har samme eier, får automatisk satt ut større dunk for restavfall og papir og får samtidig rabatt for nabodeling. Dere trenger derfor ikke ta kontakt med oss om dette.