Privacybeleid

Privacybeleid

Privacyverklaring voor klanten en anderen (extern)
Verwerking van persoonsgegevens in ReMidt

Wanneer u informatie registreert op onze website, e-mail, telefoon of ons klantencentrum, zal ReMidt ​​persoonlijke informatie over u verwerken.

Hieronder vindt u daarom informatie over de verzamelde persoonsgegevens, waarom wij dit doen en uw rechten met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens.

Verantwoordelijk voor de persoonsgegevens die we verwerken is ReMidt ​​door de CEO, Trygve Berdal. De contactgegevens van ReMidt ​​zijn:

Adres: Havneveien 116, NO-7300 Orkanger
E-mail: bedrijfsmail @ remidt.no
Telefoon: 72 48 37 00
Organisatienummer: 975

Voor vragen over onze verwerking van uw persoonsgegevens kunt u contact opnemen met de Privacy Ombudsman, Per Jostein Blokkum op mobiel: 970 98 065 e-mail per.blokkum@remidt.no

Waarom verzamelen we persoonlijke informatie en wat voor soort informatie we verzamelen

We verzamelen en gebruiken uw persoonlijke informatie voor verschillende doeleinden, afhankelijk van wie u bent en hoe we met u in contact komen. We verzamelen de volgende persoonlijke informatie voor de hier vermelde doeleinden:

  • Stuur een melding van serviceonderbrekingen en wijziging van services.
  • Beantwoord vragen die bij ons binnenkomen. Naam, telefoonnummer, e-mailadres en alle persoonlijke informatie die uit de aanvraag kan voortvloeien. De verwerking van persoonsgegevens is gebaseerd op een belangenafweging.
  • Wij verwerken de gegeven persoonsgegevens in verband met de afhandeling van bestellingen, wijzigingen of vrijstellingen van diensten.
  • Werving voor nieuwe functies bij ons. CV, sollicitatie, certificaten en referenties.
  • Om informatie te verkrijgen over het gebruik van onze website, gebruiken wij cookies. U kunt hier meer lezen over cookies en welke cookies we gebruiken. Wij verwerken persoonsgegevens op basis van een belangenafweging. We hebben het nodig geacht om dit te doen om de website voor onze gebruikers te personaliseren. We beschermen uw privacy echter door alleen de statistieken te gebruiken. In deze statistieken is het niet mogelijk om jezelf als individu te identificeren. Verder verwijderen wij dagelijks de persoonlijke informatie die via de website wordt verzameld.

Openbaarmaking van persoonsgegevens aan anderen

We zullen uw persoonlijke gegevens niet aan anderen doorgeven, tenzij er een wettelijke basis is voor een dergelijke openbaarmaking. Voorbeelden van een dergelijke basis zijn doorgaans een overeenkomst met u of een rechtsgrondslag die vereist dat wij de informatie bekendmaken.

ReMidt ​​gebruikt gegevensverwerkers om namens ons persoonlijke informatie te verzamelen, op te slaan of anderszins te verwerken. In dergelijke gevallen hebben we overeenkomsten gesloten om de informatiebeveiliging in alle stadia van de verwerking te waarborgen. We gebruiken de volgende gegevensverwerkers vanaf vandaag:

  • Microsoft is een leverancier van services voor cloudinhoudopslag en e-mailoplossingen
  • UMS wordt gebruikt om sms / e-mailmeldingen te verzenden
  • Telenor, mobiel bedrijfsnetwerk voor telefonie / telefooncentrale

Alle verwerking van persoonsgegevens die we verwerken vindt plaats binnen het EU / EER-gebied.

Houdbaarheid

We slaan uw persoonlijke gegevens bij ons op zolang als nodig is voor het doel waarvoor de persoonlijke gegevens zijn verzameld.

Dit betekent bijvoorbeeld dat de persoonsgegevens die wij op basis van jouw toestemming verwerken, worden verwijderd als je jouw toestemming intrekt. De persoonlijke informatie die we verwerken om een ​​overeenkomst met u na te komen, wordt verwijderd wanneer de overeenkomst wordt nagekomen en alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien, worden nagekomen.

Uw rechten wanneer we persoonlijke informatie over u verwerken

U hebt het recht om toegang, rectificatie of verwijdering van de persoonlijke gegevens die we over u verwerken te vragen. Je hebt ook het recht om beperkte verwerking te eisen, bezwaar te maken tegen de verwerking en het recht op gegevensoverdraagbaarheid te eisen. U kunt meer lezen over de inhoud van deze rechten op de website van het Deense bureau voor gegevensbescherming: www.datatilsynet.no.

Om uw rechten te gebruiken, moet u persoonlijk contact opnemen met de behandelingsmanager van ReMidt. We reageren zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen op uw vraag.

We zullen u vragen om uw identiteit te bevestigen of om aanvullende informatie te verstrekken voordat we uw rechten aan ons kunnen uitoefenen. We doen dit om ervoor te zorgen dat we u alleen toegang geven tot uw persoonlijke gegevens - en niet iemand die beweert u te zijn.

U kunt te allen tijde uw toestemming voor de verwerking van persoonsgegevens bij ons intrekken die niet nodig is in verband met wettelijke openbare diensten. De eenvoudigste manier om dit te doen, is contact opnemen met uw zorgverlener.

klachten

Als u van mening bent dat onze verwerking van persoonsgegevens niet overeenkomt met wat wij hier hebben beschreven of dat wij op andere manieren de privacywet overtreden, kunt u een klacht indienen bij de Gegevensinspectie.

U kunt informatie vinden over hoe u contact kunt opnemen met de gegevensinspectie op de website van de Deense dienst voor gegevensbescherming: www.datatilsynet.no.

amendementen

Als er een wijziging is in onze diensten of wijzigingen in de regelgeving met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens, kan dit leiden tot een wijziging in de hier verstrekte informatie. Als we uw contactgegevens hebben, zullen we u op de hoogte stellen van deze wijzigingen. Anders is up-to-date informatie altijd direct beschikbaar op onze website.